20.12.2009 г., 14:15 ч.

Зимата! 

  Поезия » Пейзажна
389 0 0

Тихо сега снегът ни овладя и

той ни закара в приказка,

в която бе весело

и всички бяха усмихнати...

 

Тихо сега ни завладя

коледно настроение

и вълшебно изживяване,

на което ни научи тя - зимата!

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??