31.12.2018 г., 13:26 ч.

Зимен влак 

  Поезия » Пейзажна
446 2 0

 

В очите човешки 
четат се безмилостни
тежки съдби.
Простените грешки
мира не дават,
горките души.

С снежец посребрена 
спотайва се мръсната
есенна кал.
Небето треперейки
пръска въз нея
проплакваща жал.

© Доротея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??