27.11.2019 г., 16:42 ч.

Зимна приказка 

  Поезия » Пейзажна
553 0 3

Тиха улица. Снежно бели постели.
Няколко пресни стъпки в снега...
В къщите - светят фенери,
и заглушено се чува смях на деца.

 

Тиха улица.Празничен танц на снежинки...
По улиците - човеци от сняг.
Пушек от комини рисува картини -
на фона на белия мрак.

 

Картината е Коледна - любима.
Студена е, а сгрява моята душа...
Обичам те, декември! Обичам да е зима...
да оставям своите стъпки по снега.

© Исс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??