Тиха улица. Снежно бели постели.
Няколко пресни стъпки в снега...
В къщите - светят фенери,
и заглушено се чува смях на деца.
Тиха улица.Празничен танц на снежинки...
По улиците - човеци от сняг.
Пушек от комини рисува картини -
на фона на белия мрак.
Картината е Коледна - любима.
Студена е, а сгрява моята душа...
Обичам те, декември! Обичам да е зима...
да оставям своите стъпки по снега.
© Исс All rights reserved.