10.01.2013 г., 12:34 ч.

Зимна усмивка 

  Поезия » За деца
530 0 10

 

 

                                         Зимна ускивка

 

                                         Птиците по жиците,

                                         цветята по полята,

                                         сезоните по клоните,

                                         хората с шушоните

                                         топла

                                         Пролет чакат!

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??