6.06.2014 г., 21:06 ч.

Зимно лято 

  Поезия » Любовна
408 0 1

 

 

Млад бях, здрав като скала

и живях във знойно време,

но ме подмина ти -

като видение,

като сенчица незрима,

нейде по пътя за насам...

Тъй изтръпнал аз го минах...

Исках  като други да летя,

но как лети се без крила...?

А сега... как безмълвно връхлетя

върху главата просребряла -

имам си една душа,

ти защо ми я прогаряш?

Казват, че вечно си красива,

но на лято в зима ми приличаш,

любов моя закъсняла,

ти, лято мое посред зима...!

 

 

 

© Валдемар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, имаме си една душа, която няма възраст...

    Поздрав, Валдемар!
Предложения
: ??:??