3.03.2013 г., 9:52 ч.

Зимно настроение 

  Поезия » Пейзажна
419 0 12

Ниско студовете плуват

там във голата гора.

С четка - зимна - те рисуват

по напукана кора.

 

Снежно-бяло одеяло

топли сухите треви.

Става гладко огледало -

слънцето да го взриви.

 

А по тихата поляна

дишат стъпки на сърна.

Боже, с бялата премяна

тук е минала жена.

 

Сякаш стъпките потъват

вътре в мъжката душа.

Те в сърцето ми се спъват...

Сигурно ще съгреша.

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??