31.12.2010 г., 11:55 ч.

Зимно сенрю 

  Поезия » Източни форми
553 0 4

Годината отмина

детето порасна -

сравних го с по-високата елха

 

*   *    *

Снежно утро -

от книгата със сънища

ще откъсна твойта страница

 

*   *   *

В снега при всяка среща

пише кучето с опашка:

"Искрено твое... искрено твое!"

 

*   *   *

Лунна сянка -

снежен човек очертан

от нашата нежност

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??