10.08.2016 г., 8:36 ч.

Злата вещица изневерява 

  Поезия » Хумористична
348 0 2

Злата вещица яхна метлата. 

Зави над махалата, 

търси подслон в нечий дом. 

Напътства я вятърът шепнешком. 

 

Киска се прескачайки дувара, 

сварила любовна отвара

цяла вечер кръжи без умора, 

посяда до един на бара. 

 

Поглежда го крадешком. 

От кой ли е дом? 

Жената го чака, 

а той все така-с чаша ракия в ръка. 

 

Дръпна го по мустака, 

смушка го в ребрата и го закара

в кревата. После се чу врява. 

Злата вещица изневерява! 

 

 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пие и изневерява, без да прекалява! Поздрави, Васе!
  • Радвам се, че пак се засичаме, мила Васе!Реалистично, искрено

    и живо, защото ме докосна.Всеки ден е различан - дерзай за истината!
Предложения
: ??:??