25.09.2009 г., 15:38 ч.

Златист мираж 

  Поезия » Пейзажна
926 0 4

Море.

Лъчисто бяло вино в мен.

Златист мираж. И ромон.

И ръмеж.

И Христо Фотевият "Реквием".

Овладян. И силен. И сломен.

Сломяващ мъжки глас.

Ловя медали.

Сред дима, бълващ от комин.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??