25 сент. 2009 г., 15:38

Златист мираж 

  Поэзия » Пейзажная
927 0 4

Море.

Лъчисто бяло вино в мен.

Златист мираж. И ромон.

И ръмеж.

И Христо Фотевият "Реквием".

Овладян. И силен. И сломен.

Сломяващ мъжки глас.

Ловя медали.

Сред дима, бълващ от комин.

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??