25.10.2013 г., 21:26 ч.

Златна приказка 

  Поезия » За деца
703 0 12

Тази сутрин с нежен глас
мама шепне, „Дойде час –
ставай бързо от леглото
и приготвяй се, защотo
днес във детската градина
изненада май ще има.
На разходка във гората
ще ви води госпожата,
всички весели дечица,
уловени за ръчици.
Есен вече там танцува,
по дърветата рисува
с четка златна и боички -
позлати набързо всичко!
Под дърветата постла
вред килими от листа.
Сякаш цялата вселена
приказка е позлатена!”

 

снимка: Инко Бургелов

 

 




© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??