4.02.2012 г., 0:29 ч.

Златотърсачка 

  Поезия » Гражданска
707 1 0

Идваш от нищото, ставаш известна.

Започваш кариера с нечия чалга песен.

Зарязваш семейство... Леко неуместно.

Кой те излъга, че животът бил лесен?

 

Поведението ти - липсва всякаква честност.

Разбиваш семейства, затъваш в лъжи.

Какво ли не правиш за едната известност?

Ех, какво ли не правиш за тези пари?

 

Смееш се силно на плоски шеги,

плачеш тайно, за да не видят.

Мислиш, че си щастлива, я се стегни.

Как искаш някой да ти завиди?

 

Твоята съдба е да бъдеш красива.

Защо се опитваш така да я изкривиш?

Тези бои не те правят щастлива.

Разбери, с тях не можеш да се разкрасиш.

 

Вчера беше със синьо око,

днес си с разцепена вежда.

Продължаваш да търпиш, кажи ми защо?

Изгуби ли вече всяка надежда?

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??