27.08.2014 г., 21:43 ч.

Злоба човешка 

  Поезия » Хумористична
949 1 18

 

Тъкмо дойде умна мисъл,
стихче, песничка, рефрен...
Гледам, някой го написал -
малко преди мен!

Тъкмо срещна хубавица,
в същия момент,
гледам, някой се курдисал,
малко преди мен!

Всичко туй ще го преглътна,
само някой ден,
този някой да се гътне
малко преди мен.

 

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??