16.02.2008 г., 0:48 ч.

''Злобна змия'' 

  Поезия » Любовна
731 0 1

''Злобна змия''

Ти имаш различни роли,

за последно те видях като огнена стихия.

Но сега разбрах, че вече не те боли,

защото се оказа злобна змия.

 

Ах, все ме проваляш и разваляш,

А уж ме обожаваш.

Но сега разбирам, че с огъня си играеш.

Но внимавай, трябва да знаеш.

Може да си зла като злобна змия,

но зная, че си добра, ала може и да се опариш.

 

Ролята и в този филм свършва

и сега вече ще си друга.

Но ти винаги ще си добра от сърце,

защото на теб ти идва отвътре.

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??