29.02.2008 г., 23:11 ч.

Зловещ мрак 

  Поезия » Друга
434 0 2

Винаги, когато вляза тук,
очите ми се насълзяват...
Вглеждам се в тъмнината
и сякаш нещо прерязва ми душата.

Стари мисли, болезнени спомени
се лутат в тази тъмна и прашна стая,
защо толкова много боли
от песента на чернотата...

Кат' черни гарвани се впиват
думите проклети в душата..
А кат' ножове студени
спомените режат вътре в сърцето...

17.02.2008

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??