2.09.2014 г., 12:31 ч.

Знаците на любовта 

  Поезия » Любовна
441 0 0

Очите ми те виждат във Безкрая.
Душата ми усеща Вечността.
Енергията мога да позная -
прекрасно те празнувам с Любовта :)
 

Аз търся и намирам те в баланса.
Ти нужна си във всяко естество.
Вълшебство, изтъкано от нюанса
да чувствам чувствата по същество.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??