27.04.2005 г., 9:13 ч.

Знаех 

  Поезия
1074 1 6

Знаех..

Аз знаех - ще се върнеш!
Дори след месец или два,
отново мой ще бъдеш,
но вече не ми е цел това!

Аз знаех - ще ме молиш!
Ще плачеш за моята плът,
късно е да се разкайваш,
ти някога обърна ми гръб!

Защо си мил?
Нима не беше безразличен?
Ах..защо ме молиш,
изгаряш ти да си от мен обичан!

Нима неутешимо плачеш?!
Желаеш да съм в твоя плен..
Варви!Не ме разтапяш!
Без тебе има щастие за мен!

© Милица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??