Apr 27, 2005, 9:13 AM

Знаех 

  Poetry
1072 1 6

Знаех..

Аз знаех - ще се върнеш!
Дори след месец или два,
отново мой ще бъдеш,
но вече не ми е цел това!

Аз знаех - ще ме молиш!
Ще плачеш за моята плът,
късно е да се разкайваш,
ти някога обърна ми гръб!

Защо си мил?
Нима не беше безразличен?
Ах..защо ме молиш,
изгаряш ти да си от мен обичан!

Нима неутешимо плачеш?!
Желаеш да съм в твоя плен..
Варви!Не ме разтапяш!
Без тебе има щастие за мен!

© Милица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??