12.09.2012 г., 14:59 ч.

Знаех 

  Поезия » Любовна
505 0 2

Знаех, ще те срещна

и не обикнах друга.

Защо да губя време,

нали била си винаги във мене.


Сънувах те...

Знам как да те целуна,

знам как да те прегърна

и колко да сме слети.


Навярно крачил съм до тебе

в друг живот и друго време -

час подир час, ден подир ден -

преди да те открия.

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??