Знаех, че ще ме намериш -
чаках те и нощ, и ден...
Спря задъханото време
този миг благословен,
за да слее в песен двама
с чисти предани сърца,
врекли се в любов голяма
и във сбъдната мечта.
В погледите ни горещи
греят хиляди слънца...
Съкровената ни среща
се превръща във съдба.
© Вилдан Сефер Всички права запазени