Aug 2, 2010, 7:43 AM

Знаех, че ще ме намериш... 

  Poetry » Love
1270 0 28


Знаех, че ще ме намериш -

чаках те и нощ, и ден...

Спря задъханото време

този миг благословен,

за да слее в песен двама

с чисти предани сърца,

врекли се в любов голяма

и във сбъдната мечта.

В погледите ни горещи

греят хиляди слънца...


Съкровената ни среща

се превръща във съдба.




© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??