2 авг. 2010 г., 07:43

Знаех, че ще ме намериш... 

  Поэзия » Любовная
1271 0 28


Знаех, че ще ме намериш -

чаках те и нощ, и ден...

Спря задъханото време

този миг благословен,

за да слее в песен двама

с чисти предани сърца,

врекли се в любов голяма

и във сбъдната мечта.

В погледите ни горещи

греят хиляди слънца...


Съкровената ни среща

се превръща във съдба.




© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??