21.01.2009 г., 0:41 ч.

знаеш ли 

  Поезия » Друга
745 0 4
а знаеш ли
че на езика
на ескимосите
има толкова много
думи за видовете
сняг и нито
една за сняг
а знаеш ли че има
хора които като
слушат музика
и чуват цвета й
и знаеш ли че
е достатъчно да
разтягаш мускулите
около устата си
за да предизвикаш
производството на
ендорфин в кръвта си

и знаеш ли
знаеш ли
че те обичам

знаеш ли

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??