17.01.2021 г., 17:19 ч.

Знаеш ли 

  Поезия » Любовна
261 0 0

Знаеш ли
 

Знаеш ли, колко много струваш
в очите на влюбена жена?
Светът е преоткрила в теб -
в себе си, сбъдната мечта!
Знаеш ли, колко дълго чака
да срещне огледало в твоите очи,
да потъне до безкрайното
на търсещите ни души?
Знаеш ли за пътя на мечтите,
за договора да те срещна тук,
за голямата подредба от звездите -
предишните животи  в ехото, без звук?
Знаеш ли, че днес съм тихо място
да приема всичко от преди,
да съм огледалото в което
ще се огледаме само по души!
И там в светлината - дар от Бога
мога на колене да простя
да изгоря всичките несгоди
и с теб в любов да продължа!
От доверие подарих ти меч,
да защитиш светлото у мен...
убий демона на разделение - 
тук сме да изкореним предишни болки  -
и се приемем! 
В мира да спрем!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??