7.07.2013 г., 15:57 ч.

Знаеш ли? 

  Поезия » Любовна
1347 1 13

 

Ти знаеш ли, че изгревът има сини очи?

Не вярваш?...

Аз го видях едва тази сутрин.

Утре ще те събудя по тъмно -

прегърнати да постоим,

и тогава - заедно ще ги видим.

 

Всички си мислят, че изгревът е

огромно, червено кълбо…

Не! Той дори притежава детска усмивка.

Палаво надига глава от морето,

отваря очи - пълни с любов…

Знаеш ли?...

Изгревът на нечий син ми прилича…

© Красимир Чернев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??