11.05.2017 г., 21:37 ч.

Знаеш ли 

  Поезия » Любовна
1452 7 22

Знаеш ли колко си хубава?

И цветна!

Блестяща!

Искряща!

В очите ти виждам далечен

Океанът тих, бурен и вечен.

 

Знаеш ли колко си нежна?

И бяла!

Лазурна!

Прозрачна!

Като роза окъпана цяла

от капки роса засияла.

 

Знаеш ли...

Знаеш ли…

Всъщност, ти си мечта.

Сладка магия

и песен на ангел...

Пламък изгарящ свещта

неистов копнеж във нощта...

 

София

11.05.2017 г.

© Владимир Владимирович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??