13.10.2007 г., 13:06 ч.

Знаеш ли,че без теб... 

  Поезия
753 0 16
Знаеш ли, че без теб не оцелявам,
ти си оазис за моята душа.
Всичко за теб мило и драго давам,
само, моля те, не ме оставяй сама.
Знаеш ли, че без теб мислите са ми черни
и мрачен е за мене тоя свят?
Но появиш ли се, мигом стават бели
и светът ми - по-пъстър и богат.
Знаеш ли, че без теб всичко е сложно,
навсякъде ми подават лъже-приятелска ръка.
Не се нуждая от разкош и помпозност,
имам нужда да се почувствам жена.
Знаеш ли, че без теб мене ме няма
и страда безумно моето сърце?
Ела, прегърни ме, прекрати тая драма,
нека се почувстваме по-добре.
Знаеш ли, че без теб... не, ти не знаеш.
Но аз ще ти кажа!Чуй ме сега!
Аз без теб не зная и не мога да обичам.
Без теб не съществува любовта.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??