Знаеш ли какво е...
Крещял ли си на някого..? Обичам те...
Със цялата си същност и Душа..!
Усещал ли си в думите..? Прегръщам те...
Желание за Страст и Любовта..!
Чувствал ли си болка и страдание..?
От Обич за която си копнял..!
И знаеш ли какво е... Разстояние..?
Което със години би вървял..!
Викал ли си в тъмното без глас..?
Обичам те..! Проклинайки съдбата..!
Молил ли си в нощите за власт...
Над чувствата... Над сетивата..!
Усещал ли си..? Как боли...
Изпита ли душевното страдание..?
Знаеш ли какво е да кърви..?
Обичащо сърце... От разстояние.!!!
Калоян Христов©️
(Chris Heart)
New Beginning
03.10.2021
Лондон
© Калоян Христов Всички права запазени