14.08.2011 г., 15:03 ч.

Знаеш ли кога си влюбена 

  Поезия » Любовна
630 0 1

Знаеш ли кога си влюбена и обичаш - 
без фалш и задни помисли?
Когато се не виждате, чувстваш ли се изгубена
и готова ли си заради него да правиш компромиси?

Знаеш ли сутрин, когато се будиш сама,
дали от обич сърцето ти бие?
Питаш ли се той какво ли прави сега
и вечерта дали ще се срещнете вие?

Изпитваш ли яд през деня,
когато не ти се обади?
Обзема ли те вечер тъга,
когато да те прегърне забрави?

А когато ти каже, че те обича,
очите ти щастливо ли греят?
Гориш ли от страст, когато в нощта
телата ви искат в едно да се слеят?

 

08-07-2011            L

© Божидар Божинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??