9.12.2010 г., 9:40 ч.

Знаеш ли накъде аз тичам 

  Поезия » Друга
606 0 0

Реалността ме дъвчи и поглъща
Тъмната улица надвисва над мен
и се превръща във фуния
гълтащa цветове

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??