29.12.2012 г., 7:53 ч.  

Знайш какво е 

  Поезия » Еротична
1508 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Знайш какво е, като губиш

шах и се събличаш гола!?

Или стълби качваш клубни

по етажите на Мола?

 

Аз да гледам тези фини

тънки в глезена крачета

и бедрата ти – делфини,

като сядаш – да преметнеш.

 

А под блузката прозирна,

както нянките играят,

някое момче да свирне –

сякаш е настъпил краят.

 

В парка, талията в шепи

в тъмнината да обгърна.

Дъх малинен да нашепва

сласт от пламналите бърни.

 

Тъй, от хубости замаян,

вкъщи, подир две уиски,

в скута ти да се покая

и блажен, да те поискам...

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А-у-у!Не искри, а огън и жупел хвърчат от стиха ти. Току виж,и нас си подпалил, а какво ще правим ние девойките от третата младост!!
    Жив и здрав да си и продължавай в същия дух!
  • И ти знаеш!
  • !!!
  • ах ти....палавник такъв...
    да знаеш, че е чудесно, братле!!!

    дойде ми като мехлем за душата тази сутрин...
    благодаря ти!!!
Предложения
: ??:??