25.03.2008 г., 16:00 ч.

Знам... 

  Поезия » Любовна
873 0 0
 

Знам, че си с нея и това ме влудява!

Знам, че не ме обичаш и това ме наранява!

Знам, че за теб бях поредната играчка.

Знам, но не знам, защо за тебе още плача.

Знам, че назад не мога дните да върна.

Знам, но жадувам да те прегърна!

Знам, че съм минало - спомен далечен.

Знам, че любовта отиде си вече.

Знам, че на мира трябва да те оставя.

Знам, но не мога да те забравя!

© Гергана Симитчиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??