7.04.2008 г., 21:04 ч.

Знам 

  Поезия » Любовна
561 0 4

Знам,

че някой

ме обича,

знам,

че постоянно

някой с мене

бди.

Болката

от ежедневието

забравих

и от завистта

не ме боли...

Вярвам,

че душите ни

са вечни

и, че чувствата

не са напразен

зов

във тълпата

от еднакво сиви хора -

знам,

че ти си

моята любов!

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??