Знам,
че някой
ме обича,
знам,
че постоянно
някой с мене
бди.
Болката
от ежедневието
забравих
и от завистта
не ме боли...
Вярвам,
че душите ни
са вечни
и, че чувствата
не са напразен
зов
във тълпата
от еднакво сиви хора -
знам,
че ти си
моята любов!
© Ая Цонева All rights reserved.