24.11.2012 г., 13:08 ч.

Знам 

  Поезия
597 0 0

 

 

Знам, ще дойде началото на края

и всеки ще получи това, което заслужава,

и мисля, може би е за добро

да ни мачкат като нечовешко същество!

 

 

Но чудя се защо има толкова злоба

и къде изчезна добротата на народа,

защо всеки се е озлобил

и е сложил маска или грозен грим!

 

 

Но нищо - всичко ще се нареди

и тъжните ще блеснат с весели очи,

на злобата ще дойде краят,

че нали това тя заслужава!

© Диана Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??