Не ме сравнявай с другите жени,
които преди мен са те ранявали,
знам какво е да боли,
когато обичта ти са предавали.
Знам калко ти е трудно да повярваш,
че те обичам безрезервно.
Знам, че всеки миг със страх очакваш
да не кажа: "Туй е за последно."
И знам, че смяташ всичко за лъжа.
И знам, съмнението те убива.
Но знай и ти, дoри и в ада да горя,
ще те обичам, докато съм жива.
© Звезделина Василева Всички права запазени