30 мар. 2010 г., 10:00

Знам 

  Поэзия
553 0 2

Не ме сравнявай с другите жени,

които преди мен са те ранявали,

знам какво е да боли,

когато обичта ти са предавали.

 

Знам калко ти е трудно да повярваш,

че те обичам безрезервно.

Знам, че всеки миг със страх очакваш

да не кажа: "Туй е за последно."

 

И знам, че смяташ всичко за лъжа.

И знам, съмнението те убива.

Но знай и ти, дoри и в ада да горя,

ще те обичам, докато съм жива.

© Звезделина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??