6.06.2009 г., 10:58 ч.

Знам 

  Поезия » Любовна
808 0 3

                       Знам
Да, аз знам, че ти не ме обичаш
и така на страшна мъка ме обричаш.
Знам, ти слънце си, но не за мен изгряло.
Лъчите си за друга, на земята, разпростряло.
Знам и всичко аз разбирам, но от тази болка, знай, умирам.
Знам, че любовта ти няма да спечеля,
но приятел аз  успях в теб да намеря.
Любов, за мен, не ще открия в твоите очи.
Но, моля те, дори като приятел, с мен бъди.
Когато до мен не си, слънцето се скрива и дъжд пороен от болка ме залива.

© Павлета Кованджийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • обаче винаги ще си на хлъзгав терен
    по-добре не си го причинявай, може би след време...
    Поздрави!
  • Благодаря.Щом не мога да спечеля любовта му,поне искам да запазя приятелството му.
  • Приятелството понякога е по-ценно.Дано ти е достатъчно.Поздрав!
Предложения
: ??:??