13.07.2007 г., 22:59 ч.

знам 

  Поезия
538 0 6

 

 

 


оковите скъсах

прерязах въжетата

отворих очите си

щастлива въздъхнах

вече свободна съм

започвам отново

видях

протегна ръцете си

към тебе аз тръгвам

най-после във мрака

съзрях светлинка

сигурна съм

ще я достигна сама

 

защото знам

очакваш ме там



 


 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??