15.03.2020 г., 11:13 ч.

Знам 

  Поезия » Любовна
819 2 0

Знам с устни да лекувам любовта.

   Тя нежно поглъща чувствата ми.

Вървя до теб прободи ръцете ми,

тялото ми и дущата ми спаси.

 Ранена съм и чувствителна на думи.

   Чакам с крехък зов да ме прегърнеш.

 Само миг на хармония ще ни докосне,

ще ни плени с усмивка.

   Утрото ни зове,

а аз те улавям в плен на крехкото и ценно.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??