17.07.2007 г., 9:44 ч.

Знам, че искаш 

  Поезия
714 0 1

Зная, искаш ти отново да забъркам,

онзи сладък елексирен сок.

Желаеш ли аз пак да те побъркам,

да протече през тялото ти ток?


Знам, че искаш ти отново да си вкусиш

от небето в моите безоблачни очи,

да пиеш от коралите във моите устни,

да се заредиш със моите мечти.


Знам, че искаш пак да е зелено всичко,

да потръпваш във зелено тук сега,

а аз да хвърлям леки влюбени искрички

и да ме ревнуваш тайно от нощта...

© Вероника Деянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??