17.03.2021 г., 15:26 ч.

Знам, че ще дойдеш 

  Поезия » Любовна, Друга
217 1 1

Знам, че ще дойдеш пак някой ден
и аз ще отворя вратата.
Ще се усмихнеш някак смутен,
че идваш за миг и нечакан.

 

Ще посегнеш към мойта ръка,
ще потънат очи във очи.
И уж за миг, но дълго така,
както някога... пак ще мълчим.

 

Времето бурно ни промени.
Пътечката само остана.
И тя обрасла вече в треви,
е самотна, тъжна и няма.

 

Животът – гореща сълза,
донесе много болка и мъка.
Огънят се превърна в искра -
тя, искрата нека мъждука…

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??