18.06.2008 г., 16:30 ч.

Знам какво е 

  Поезия » Любовна
666 0 10
ЗНАМ КАКВО Е

Знам какво е арктическа зима.
Да, повярвай ми, в онзи момент,
в който ти наранен си замина,
в лед замръзна животът край мен.

Знам какво е дъждовната есен.
Хладен вятър повя между нас,
и от мрачния облак надвесен
дъжд горчиви сълзи се изля.

Знам какво е и огнено лято...
Страстна обич в отминали дни.
И изгаряща болка, когато
не изрекох пред теб: ”Остани!”

Знам какво е и пролет... Едва ли
ще се върне при нас любовта.
Щом веднъж любовта сме предали,
все без пролет ще бъдем в света!


© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??