Не искам и да знам какъв си,
сърцето ми разказа за това,
ти моят бряг жадуван и скалист си,
катеря те и бързам към върха.
През вените течи ми да живея,
на пръсти влизай в моята душа,
вземи каквото искаш си, от нея,
за теб статуквото ще разруша.
Знам кой си... беше дялан камък,
и неразбран сред пълна пустота,
със истина запалих твоя пламък,
с любов и вяра в тебе ще горя.
© Неземна Всички права запазени