15.10.2008 г., 22:31 ч.

Зная... 

  Поезия » Друга
535 0 2
Зная толкова много неща!
Знам защо завъртя се света,
знам защо заплака небето,
знам защо прелива морето.
Знам къде се крие съдбата,
знам къде се ражда мечтата,
знам къде потичат реки,
знам къде омраза крещи.
Зная как пленява страстта,
зная как да владея душа,
зная как по небето да тичам,
зная как съня да събличам.
Зная колко да дам и кога,
знам къде ще остане следа,
зная как да изчезна безследно,
знам кое е полезно и вредно...
Зная още много неща...
но не знам да обичам след теб.
За сега!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??