28.10.2011 г., 21:20 ч.

Зная 

  Поезия » Еротична
864 0 1

С визия... привличам!

С чар... пленявам!

Със сексапил... изкушавам!

 

Зная.

Зная го добре.

А после...

 

После...

С женската си същност... омайвам!

С игра на думи... провокирам!

С изкуство... подлудявам!

А после...

 

После...

С нежно докосване... възбуждам!

С желание горещо... разпалвам!

С изгаряща страст... изпепелявам!

А после...

 

После...

С чувства искрени... задоволявам!

С отдаденост вдъхновявам!

С желание... се отдавам!

А после...

 

После се питам...

Обичала ли съм някога истински?

Изпитвала ли съм истинска любов?

Или съм просто...

 

Безчувствена кучка в любовта.

Която крие душевната си САМОТА.

© Антония Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??