5.09.2007 г., 12:12 ч.

Зная, че боли 

  Поезия
721 0 8

Щом спрат да те обичат,
зная... боли!
Щом тръгнат си от тебе,
сърцето, зная, скърби!
Щом помислиш, че са с друг,
кръвта, зная, кипи!
Щом видиш тъмни дълги коси,
търсиш, зная, онези сини очи!

Не ги търси! Не ги моли!
Ти сам реши
да убиеш любовта им
... с лъжи.

© Весела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??