Sep 5, 2007, 12:12 PM

Зная, че боли 

  Poetry
668 0 8

Щом спрат да те обичат,
зная... боли!
Щом тръгнат си от тебе,
сърцето, зная, скърби!
Щом помислиш, че са с друг,
кръвта, зная, кипи!
Щом видиш тъмни дълги коси,
търсиш, зная, онези сини очи!

Не ги търси! Не ги моли!
Ти сам реши
да убиеш любовта им
... с лъжи.

© Весела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??