6.06.2015 г., 21:57 ч.

Зная обаче бургаски 

  Поезия
362 0 1

Аз английски не зная,

но зная перфектно бургаски.

днес пред вас съм изправен

истински и без маска.

 

От старата баба Лейди

дойдох на брега на морето.

Неведоми Божи пътеки,

които диктува сърцето.

 

В града на добрите поети

за мене е чест да съм днес.

В усмивка, лицето ми свети.

Събитие е, не вест.

 

Ще споделя мои мисли,

които изгарят душата.

В Англия те ме пречистват.

Те ме държат на земята.

 

Благодаря, че сте тука

в галерия "Богориди"!

Започна сърцето да чука,

добре е, че се не види...

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??